Zjednotenie vnútorného svetla so svetlom galaxie – odkaz od Féwy

Centrálny kód dimenzionálnej brány  –  999/999/999 – 21/22 =  prizmatická kontinuálnosť ľudskej evolúcie.

Dimenzionálnou bránou je galaktické srdce. Adaptérom je:

1./   Láska, ktorou otvárate svoje vedomie.

2./   Pokora s ktorou vstúpite  do brány.

3./   Odvaha – čeliť ľudskému strachu.

Je to dimenzionálna Mer- Ka- Ba, ktorou rozžiarite svoje srdce i telo. Špirálou galaktickej emócie, ktorá Vám opäť ukáže Vašu skutočnú tvár, Vašu podstatu. Tým, že sa ukotvíte sami v sebe –  svojou,  do priestoru perliacou láskou. Novým stupňom vedomia budete mať na ružiach ustlané v tom zmysle, že čas, do ktorého sa svetelnou vlnou budete vnárať, Vám opäť zaktivuje DNA a Vy sami uvidíte, na vlastnej skúsenosti zistíte – čo všetko a akým spôsobom ste schopní produkovať.

Je to novotvar lásky. Princípom polarizácie svetla. Svetlom, ktoré máte ukryté hlboko v hrudi. Tým okamihom sa stávate majákom svojej epifýzy, ktorou budete do priestoru galaxie vysielať dávne svetelné posolstvo. Jeho narodenia sa. Posolstvo….že ste láskou, ktorú mnohí mali problém v sebe nájsť, ale kolektívne sa to podarilo.

Je to o svetelnej komunikácii. Jej “vesle”, ktorým brázdite modré oceány. Je to o Vašej ľudskosti. O pochopení, prijatí, aktuálnom pripojení sa k primárnej kozmickej frekvencii, ktorej čas je neohraničený.

Milujeme Vás. Sme svojou transparentnou prítomnosťou všade vo Vašej blízkosti. Tu a teraz…i vo fyzicky nedosiahnuteľnej vesmírnej diaľke. A čakáme na Váš zázrak. Vašu čašu zlatého nápoja, ktorou obrátite svoj zrak smerom skutočnej pravdy.

Približne pred hodinou /lineárneho času/ sa začal proces ukladania kódov nepolarizovaného svetla do pamäti. Prizmou kozmickej frekvencie, ktorá bude vo Vás v dňoch 20. 12. – 21. 12. kulminovať.

Jedná sa o intenzívne spájanie vlastného vnútorného svetla s esenciou centrálneho Slnka Galaxie. Cez solárnu bránu vedomia. Je to pineálna os, spina času a priestoru, v ktorom človek žije. Čiže energetické vlákno, ktoré prechádza chrbticou a pokračuje do spirituálnych čakier. Súčasne je ukotvené v jadre matky Zeme. Vysoká frekvencia galaktického stredu sa napojí na lineárny čas a nepolarizovaným svetlom aktivuje Vašu  DNA. Spolu s aktiváciou novej dimenzionálnej frekvencie Zeme. Jej hviezdneho svetla. Aktivovanou Mer- Ka-Bou sa vo Vás opäť rozprúdi Vaša svetelná nirvána. Je to vystúpenie z nízkych vibrácií. Prechodom cez neutrálny kód solárnej brány, vstupom do vyšších frekvencií. To je – spojenie, zjednotenie svojho vnútorného svetla so svetlom galaxie. S cieľom individuálne a súčasne globálne tvoriť na Zemi krištalickou láskou. Jej myšlienkou, ktorej forma je jednotná.

S láskou Féwa

vse

Pridaj komentár